Føl dig som en helt nyfødt

Vi kender det nok godt alle. Efter en lang uge på arbejdet er det som om, at kroppen er begyndt at klage over de mange helt forkerte arbejdsstillinger, som vi har udsat den for. Det kan både være i forbindende med et fysisk hårdt arbejde på en arbejdsplads eller i forbindelse med kontorarbejde i konstante belastende stillinger.

Uanset hvad så er det blevet kroppens tur til at gengælde for de mange dårlige valg – en gengældelse der kommer til udtryk i smerte. Hvem der dog ikke ville give store mængder af guld for igen at kunne føle sig som en nyfødt.

En afslappet krop er en velfungerende krop

For når en lille ny bliver placeret i en slyngevugge, er det som om, at alle de bekymringer omkring arbejdsstillinger forsvinder – i hvert fald hvis vi forestiller os, at vi er i samme position.

Måske er det bedste alternativ for os voksne mennesker at benytte os af en massagestol. Her vil vi netop kunne pleje den krop, som vi i løbet af ugen har udsat for forfærdigelige arbejdsstillinger. På dette område vil en massagestol kunne gøre en stor forskel.

Om den kan fremtvinge de samme følelse som en slyngevugge, er nok mere op til diskussion.

Gør aktivt noget godt for dig selv i hverdagen

Vi oplever alle forskellige præferencer, når det kommer til afslapning i hverdagen. Nogle er på samme måde mere ramt af de mange smerter og vil derfor også opleve et større behov for netop at finde maskinerier, der kan hjælpe.

Men uanset hvor du befinder dig på en smerteskala, er det vigtigt, at du aktivt gør noget for at skabe en hverdag, hvor du netop har tid til at slappe af og dermed passe godt på din krop. Vi har som bekendt kun én af slagsen, og det vil være ærgerligt, hvis denne går i stykker for tidligt.