Skilsmisse og børn? Sådan kommer I bedst igennem det

Skilsmisser kan være hårde og opslidende følelsesmæssigt, men når der også er børn involveret, bliver det endnu hårdere for de fleste. At skulle fortælle sine børn, at mor og far skal skilles og dermed ikke længere bo sammen, kan være en traumatisk oplevelse for barnet, og hvis mor og far ovenikøbet ikke kan enes om forældremyndighed og/eller samvær, så bliver det kun endnu værre. Hvis man skal skilles og man har børn samme, så er det derfor ekstra vigtigt, at man opfører sig ordentligt og som voksne mennesker, og sørger for at have en god kommunikation med børnene, ligesom man altid bør undlade at tale dårligt om hinanden til børnene. På den måder giver man dem de bedste chancer for at komme igennem skilsmisseprocessen, uden at udvikle et traume på grund af det. I denne artikel kan du læse mere om hvad man skal vide, samt hvordan man skal forholde sig, hvis man står overfor at skulle skilles og samtidig har børn med hinanden.

Start med at finde en god advokat

Det er ikke alle der har brug for en advokat, for at komme godt igennem en skilsmisse, men i de fleste tilfælde er det nødvendigt at alliere sig med en advokat. Der findes mange forskellige advokatfirmaer, så det kan for de fleste føles lidt som at skulle navigere igennem ukendt terræn, uden et kompas. Her kan internettet være en god hjælp, da man let kan søge alle de forskellige firmaer frem og læse mere om dem og deres ydelser. Man kan også finde anmeldelser af de forskellige advokatfirmaer på internettet, i hvert fald i de fleste tilfælde. Hvis ikke, kan man eventuel forhøre sig i sit netværk, for at finde ud af om man kender nogen, som har erfaring med det pågældende advokatfirma. Når man har fundet en god advokat, bliver hele processen lettere at overskue, da man både har en støtteperson og en rådgiver ved sin side.

Hvad skal man tage stilling til?

Når man har børn og skal igennem en skilsmisse, så er der mange ting man skal tage stilling til. Det er alt lige fra forældremyndighed, hvor børnene skal bo og hvordan samværet skal fordeles. Dette er følsomme emner, som er svært for de fleste at skulle igennem. Her kommer advokaten virkelig til sin ret, da vedkommende både kan fungere som mægler, men også repræsentere ens interesser. Der er mange ting forbundet med en skilsmisse, som de fleste slet ikke er klar over og derfor bør man altid overveje at hyre en advokat fra start. Hvis du vil vide mere om skilsmisse og børn, så kan du læse mere ved at følge dette link: https://advokathusetbredgade.dk/advokat-til-privatpersoner/skilsmisse/bodeling-ved-skilsmisse/