Fleksibel med en lille ny

Når du får en lille ny, vil du ofte gerne være så tæt og så meget sammen med din baby som muligt. Dette kan være svært, når der også er andre pligter, der kalder på en. Det er ikke nemt at være to steder på en gang, men det kan måske hjælpe dig og din baby, hvis du har en måde at bære rundt på dit barn, mens du stadig har hænderne fri.

Forskellige bæremuligheder

I følgende vil der fremhæves fire forskellige måder du kan bære dit barn på, og stadig have hænderne fri. Se mere hos Vikle Liv, hvis du er mere interesseret.

  • Ringslyngen: er en bæreform hvor du nemt kan fæstne barnet sikkert til dig selv, og denne kan bindes på flere måder. Ringslyngen er særligt god til korte og hurtige ture, hvor din baby ikke skal sidde, der i for lang tid.

  • Bæreseler: er måske et klassisk valg og en god mulighed for at have dit barn på maven eller på ryggen. Denne bæreform er særlig god til dig, der gerne vil have noget nemt udstyr at håndtere, da den fungere ligesom en rygsæk.

  • Strækvikle: er en god løsning til dig med et nyfødt barn fra 0-6 mdr. Denne bæreform er god for dig, da du kan binde viklet om dig selv, inden du sætter dit barn ned i den.

  • Fastvikle: er lidt mere besværlig end strækvikle, da du skal holde dit barn samtidig med at vikler stoffet rundt om jer. Til gengæld fungerer denne bæreform godt til længere ture og kan bruges til lidt større børn.

OBS

De forskellige bæremuligheder passer forskelligt til børn og kan fås i forskellige størrelser og mærker. Derfor kan det være en god idé at prøve dig frem med nogle forskellige bæreformer, så du kan finde den, der er mest behagelig for dig og dit barn.