Gode råd til at rejse med din baby

Familierejser er spændende for dig og dine børn og kan skabe særlige minder, der varer hele livet. Men at rejse med en baby kræver en smule ekstra forberedelse for at sikre en sikker og behagelig rejse. Læs med videre her og find gode råd til at rejse med din baby.

Start planlægningen i god tid

Når du skal rejse med en baby, er det en god idé, at du går i gang med planlægningen i god tid. Dette gør sig gældende både, når det kommer til valg af destination, flybilletter, hvor I skal bo og så videre. Du bør planlægge det hele ned til den mindste detalje, så du er sikker på, hvad der skal ske. Rejser du med en baby, kan det desuden være en fordel at vælge en flyrejse uden mellemlandinger.

Lav en pakkeliste

Du vil opleve, at du skal pakke flere ting end tidligere, når først du rejser med en baby. Derfor bør du lave en pakkeliste, så du ikke ender med at glemme noget. Du bør nøje overveje, hvad der er vigtigt at have med, og hvad der ikke er så vigtigt. Eksempelvis kan du højst sandsynligt købe mange af tingene i det specifikke land.

Forbered dig til flyveturen

For mange forældre kan det være en stressende tanke at tage på en flyvetur med en baby. Sørg for, at du er forberedt til flyveturen og hav forskellige ting med i håndbagagen. Du bør have alt lige fra mad til bleer, skiftetøj, en nusseklud, legetøj m.m. med ind flyet.