Dette kan du bruge balloner til!

balloner

Står du og skal på festival hen over sommeren og kender alt til, hvordan man kan miste sit telt af syne, når det ligger i mellem tusindvis af andre telte? Eller har du et arrangement i en park, hvor gæsterne har svært ved at finde lige netop placeringen for dit/jeres picnictæppe på de store græsarealer? Så er det godt, at der findes løsninger på, hvordan du finder dit telt eller hvordan gæsterne finder dig. Læs med her og bliv klogere.

Festivalteltet spottes via balloner

Nu er det endelig blevet festivaltid igen efter en lang omgang corona-nedlukning og mange har glædet sig usigeligt meget til at kunne give den gas til koncerterne igen. Man har set, hvordan festivalgængerne stormer frem, når de lukkes ind på teltområdet, for det handler om at få en rigtig god plads på den store teltplads. Helst ikke for tæt på toiletterne og helst tæt på scenerne og så videre.

Men her kan det svært at finde sit telt i mængden. Her kan I med fordel sætte balloner op, som giver jeres telt et særligt præg og de kan ses på milevid afstand. De kan være skiftevis i farver eller neutrale, men de skal jo nok skiftes lidt undervejs, fordi de bliver baldret. Det bedste er, at de ikke vejer noget som helst, så midt i jeres tunge rygsække og andet oppakning er de nemme og lette at have med i lommen.

Lad gæsterne finde jer i parken via balloner

Hvis I holder et arrangement i en park, der godt kan være stor og svær at finde rundt i, fordi alt bare er træer og græsplæne, så kan det godt være svært at give gæsterne en ordentligt vejviser guide til at finde jer. Det er jo ikke bare lige at sige: I skal bare finde os bag det høje træ til højre for det andet høje træ.

Derfor er det ideelt at puste en masse balloner op og på denne måde markere, hvor I er henne. Det kan I skrive ud i invitationen og påpege, at gæsterne skal gå efter de gule/hvide etc. balloner i parken. Så finder de jer nemt og I skal ikke blive urolige for, at gæsterne farer vild, hvis de også gerne vil se parken under arrangementet. Det er desuden nemt for børnene at pejle efter, når de render og leger, og dette giver også forældrene en større tryghed.

Brug balloner på en jobmesse

Har du en stand på en jobmesse kan der være stor forvirring blandt deltagerne over, hvilken stand, de skal gå hen til. Det er en sand jungle og her kan du skille dig ud ved at have balloner på standen. Det ses på lang afstand og vil skille din stand ud i mængden. Det vil højst sandsynligt være endnu bedre, hvis der kunne stå dit firmanavn på disse balloner, så du samtidig bruger dem som sjove reklamegenstande. Du kan også give dem væk som en markedsføringsting og hermed har du brugt dine balloner snedigt.