Bodyer – uundgåeligt i dit barns garderobe

Børn har mange behov, der skal plejes og passes, og det er derfor ikke altid lige nemt at være nybagte forældre. Lange dage, vågne nætter og et barn der kræver opmærksomhed og omsorg i alle døgnets timer. Det kan være trættende for selv den mest hårdkogte forælder. Derfor kan man så vidt muligt forsøge at lette arbejdet for sig selv med praktiske løsninger, blandt andet når barnet skal klædes på. Her er bodyer dit klare valg, til at sikre at barnet nemmest og mest behageligt kommer i tøjet.

Det praktiske valg

Bodyer er det uundgåelige stykke tøj, når der skal handles garderobe til dit barn. Bodyer findes i dag i alverdens afskygninger, og du bruger dem hver eneste dag. Det er det smarte valg, når barnet skal have tøj på, da de er lette at give barnet på, og samtidig giver mulighed for nem adgang til bleen, som bekendt skal skiftes flere gange om dagen. Bodyer er i dag ikke bare hvide og neutrale, da det ikke længere blot ses som en basal beklædning men som en fast del af barnets påklædning. Der findes derfor et hav af bodyer med forskellige mønstre og farver, som passer til enhver anledning.

En body i baghånden

Bodyer skal skiftes hver eneste dag – og nogle gange flere gange om dagen, når uheldet er ude med babygylp eller madrester fra en livlig frokost. Det er derfor en god ide at anskaffe sig en garderobe til sit barn, der er rig på bodyer til barnets daglige behov, så man altid har en ren body klar. Udover den traditionelle body kan man også anskaffe sig en slå-om-body, som er nemmere at iklæde barnet, da den ikke skal over hovedet. Barnet skal derfor ikke ”mosles” med på puslebordet, og bliver derfor ikke nær så nemt utilfreds med at skulle klædes på.