5 ting du kommer til at anskaffe dig i 30’erne

At fylde år er for mange et nyt kapitel i livet. Med sin nye alder følger ofte refleksion og overvejelser. Særligt gælder det, når man fylder 30 år. Det er, kort sagt, en kæmpe milepæl i livet.

 

De festlige, eventyrlige og glade 20’ere er fortid. Fremtiden har flere eventyrer at byde på, men de er, måske, knapt så vilde, som de eventyrer man oplever i 20’erne, hvor alt er nyt og spændende.

 

Hvis du allerede er fyldt 30, så er denne artikel ikke for dig. Mit sigte er nemlig at afsløre, hvad du, kære barn af 90’erne, med sikkerhed får brug for de næste 10 år. Der er nemlig fem ting, du får brug for.

 

  1. Først og fremmest, får du brug for læsebriller. Om du vil det eller ej, bliver dit syn nu dårligere, for hvert år du kan tilskrive dig. Forbered dig på, at du må købe et par stykker. Du kommer helt sikkert til at smide dem væk mere end tre gange.

 

  1. Det næste er en god kaffemaskine. Du er nu officielt for gammel til at slippe afsted med at byde dine gæster på den hurtige instant-løsning.

 

 

  1. Som det tredje bør du, medmindre du har været flittig i 20’erne, købe dig en bog. For det er på tide at tale om andet end alkoholprocenter, og hvor mange poser pasta, du kunne købe for i pant fra den forhenværende aften.

 

  1. Som det fjerde kommer du til at skaffe dig en eller to barnevogne, afhængigt af, hvor mange år der er mellem dine børn.

 

 

  1. Sidst men ikke mindst får du brug for nye bukser, efterhånden som stofskiftet vil begynde at svigte dig mere og mere.

 

 

Det er, hvad man kan sige om det at fylde de 30 år.